Contact

Diensten

Iedere situatie is weer anders, want ieder mens is uniek

Diensten

Ieder mens is anders en iedereen heeft weer andere behoeften als het gaat om de mate waarin en de wijze waarop hij begeleiding zoekt wanneer dat gewenst is. Om die reden biedt Running Natuurlijk! een palet aan diensten, van een individuele cursus runningtherapie of een ChiRunning- of ChiWalking-cursus tot een wekelijkse of maandelijkse loopgroep om het lopen of wandelen vast te houden.

ChiRunning

Een goede looptechniek en -houding is van essentieel belang. Met ChiRunning leer je hoe je moeiteloos en blessurevrij kunt hardlopen. In de basiscursus ChiRunning breng ik je de fijne kneepjes bij, zodat je ontspannen en zonder energieverlies leert lopen.

Lees meer


ChiWalking

ChiWalking leert je efficiënt en soepel te bewegen vanuit je kern. Wandelen wordt zo gemakkelijk en helemaal in een groep.

Lees meer


Runningtherapie

Als je lichaam je in de steek laat door zorgen, druk en piekergedachten kan runningtherapie soelaas bieden. Aan de hand van een rustige duurloop ga je weer conditie en energie opbouwen en zelfvertrouwen kweken. Want runningtherapie zorgt ervoor dat je lichaam zelf weer stofjes in je hoofd gaat aanmaken waardoor je je beter gaat voelen.

Lees meer


Techniekgroep ChiRunning

Weer fitter worden, energie opdoen en de juiste techniek aanleren onder begeleiding is één ding, maar het zelf ook vast zien te houden is vaak toch een stuk lastiger.  Daarom is er de techniekgroep ChiRunning, zodat je in groepsverband wekelijks aan je techniek en conditie kunt blijven werken. En samen is toch ook leuker dan alleen.

Lees meer

"