ChiRunning en runningtherapie

Hardlopen in de duinen
was nog nooit zo makkelijk


Fotolia_85275314_XS_groep uphill.jpgLoop je graag in de duinen of onverhard, maar vind je het iedere keer toch wel wat zwaar? Dan biedt de Mindful trailRun clinic je de oplossing. De clinic kan door ieder type hardloper gevolgd worden. Het is niet belangrijk hoe snel je bent of hoe ver je gaat. De clinic is zo opgezet dat zowel de beginnende als de gevorderde hardloper kan meedoen.
 

Wat krijg je precies als je kiest voor de Mindful trailRun clinic?

We starten met een uitgebreide clinic van ongeveer 2 uur waarin trailruntechnieken, mindfulness en ademhalingstechnieken aan bod komen. Je zult merken dat het onverhard lopen je gemakkelijker afgaat. Want door middel van mindfulness en de juiste ademhaling is het mogelijk om een stuk efficiënter met je energie om te gaan. 

Fotolia_60047465_XS_vaag hardlopen.jpgNa de uitgebreide clinic gaan we de geleerde technieken toepassen in een afsluitende Mindful trailRun van ongeveer 30 minuten. De duur van deze Mindful trailRun wordt afgestemd op het niveau in de groep.

Het gaat tijdens deze Mindful trailRun niet om de snelheid of de afstand. De bedoeling is dat iedereen kan meedoen.

We lopen in de prachtige en uitdagende Kennemerduinen bij Bloemendaal. De afstand die we in totaal in 2,5 uur zullen lopen ligt tussen de 5 en 10 km.

Na afloop drinken we nog een koffie, thee of chocolademelk bij Bartje Bloemendaal zodat we onze ervaringen kunnen delen.

 

Alles op een rijtje

De Mindful trailRun clinic biedt je:

  • een uitgebreide clinic van ongeveer 2 uur in de Kennemerduinen bij Bloemendaal, ingang Bleek en Berg;
  • een ontspannen afsluitende Mindful trailRun van ongeveer 30 minuten waarin je alles wat je hebt geleerd kunt toepassen;
  • gezellig napraten met een kopje koffie, thee of warme chocolademelk bij Bartje Bloemendaal.

De eerstvolgende clinic is op dinsdag 8 oktober 2019 om 9.30 uur in de Kennemerduinen bij Bloemendaal.

De kosten bedragen € 35,-


Wil jij met meer gemak door de duinen of onverhard lopen? Meld je dan aan voor de Mindful trailRun clinic met onderstaand formulier.